686

 Waarom ik het toch elke keer weer probeer weet ik zelf eigenlijk ook niet. Gisteren heb ik overnight oats proberen te maken en hoewel ze qua smaak wel oke waren, was het niet geweldig. Het kost bovendien een half uur om een bakje weg te werken, terwijl een zak oats van Upfront in twee minuten weggewerkt is en bovendien vele malen beter smaakt. Het grote nadeel is natuurlijk dat die meteen ruim een euro per portie is en dat ik nu een fractie van die prijs kwijt ben. 

Lunch had ik ook niet goed uitgedacht. Ik heb gisteren namelijk naast de oats ook de rest van mijn eten gemealprepd - schrijf je het zo? Deze keer deed ik het geïnspireerd door de manier waarop koks in restaurants van tevoern al gerechten deels voorbereiden. Zo heb ik een bak met rijst klaarstaan, veel verschillende groenten en een bakje vlees. Als ik thuis kom hoef ik het alleen nog maar bij elkaar te gooien en op te warmen en dan is mijn maaltijd gereed. Koud is het alleen niet te eten, dus heb ik ook niets meegenomen naar Zwolle. Morgen en donderdag zal ik waarschijnlijk hetzelfde probleem gaan hebben, al is er donderdag misschien een verzorgde lunch bij mijn trainingsdag op werk als ik me niet vergis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

932

920

949